Vi går en spændende sommer i møde

Hej alle

Efter en veloverstået 5 års uddannelse kan jeg nu kalde mig for Cand. Mag. i musik. Tak til de lærere, medstuderende og kollegaer fra Det Jyske Musikkonservatorium der har gjort de 5 år til en rigtig spændende periode af mit liv.

Nu står jeg så overfor en sommer der giver mig mulighed for at gå i dybden med de forskellige projekter  jeg arbejder med for tiden.

Det vil sige at der i August bliver indspillet og udgivet plade med duoen OK Polar, et nyt spændende projekt ved navn Farewell Zebra er på tegnebrættet, der kommer spændende nyt fra duoen Kkrssff og sidst men ikke mindst indspiller jeg i starten af september min 2. plade i eget navn.

Dette sker i forbindelse med at min virksomhed Artsound Creation arrangere en tur til Danmark for den fantastiske amerikanske improvisationssaxofonist Travis Laplante fra d- 24. august til d. 12. september. I denne periode vil han udover pladeindspilningen deltage i en tur med kvartetten og spille en række duo/triokoncert med mig og afholde clinics og projekter på bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Opholdet er støttet af DIVA-ordningen fra Statens Kunstråd

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>