Ny plade og nyt projekt

Nu er det ved at være et stykke tid siden at Travis Laplante tog tilbage til New York efter 3 fantastiske uger her i Århus.

Vi fik afholdt en masse spændende koncerter og clinics, og han fik gjort indtryk på rigtige mange mennesker i hele Danmark. Endnu en gang tak til alle der har været en del af det og gjort hans ophold muligt.

I hans sidste weekend tilbragte vi 2 dage i studiet, hvor vi indspillede en del af det musik vi har spillet kvartetkoncerter med rundt i Danmark, og de indspilninger ligger lige nu og venter på at blive mixet og masteret. Pladen skulle gerne være på gaden i løbet af November. Lige til julesalget :-)

I weekenden er et nyt projekt bragt til live. Et samarbejde med mine gode kammerater fra rockorkesteret Family Grand og Christian Skjødt samt skuespilleren Ulver Skuli:
THE BIRTH OF A HUMAN
“Et klaustrofobisk stykke musik om jagten efter livet”.

Vi har danmarkspremiere på Transformator d. 18. Oktober, og spiller derefter rundt i landet på forskellige teatre. Se kalenderen for nærmere tidspunkter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>