Den næste plade er på trapperne

Hej alle

Nu er min næste plade meget tæt på at være en realitet. I denne uge bliver materialet sendt til Tjekkiet for at blive trykt. Denne udgivelse bliver kun trykt på vinyl, men bliver selvfølgelig også tilgængelig i diverse online medier.

Pladen kommer til at hedde #2 feat. Travis Laplante, og jeg er rigtig glad for resultatet der blev indspillet live i Århus Lydstudie mandag d. 10. september. Før indspilningen havde kvartetten været på turne rundt i Danmark med materialet, så gruppen var godt spillet sammen inden studiet.

Gruppen bestod af

Travis Laplante – Tenorsax

Frederik Sakham – Bas

Rasmus Iversen – Trommer

Og mig selv på guitar.

Pladen bliver præsenteret ved en releasefest i Århus i starten af maj, og til sommer drager kvartetten på turne i Danmark. Denne gang med Jacob Danielsen på sax og clarinet.

Ønsker du allerede nu at bestille en vinyl er du meget velkommen til at smide mig en mail, så sender jeg en skive til dig ligeså snart de er ankommet fra trykkeriet.

Jeg glæder mig til at præsentere pladen for jer!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>