Footprint International projekt

Bangocancán I Garagen er nu vel overstået, og vi er helt overvældet over den støtte og interesse der har været for koncerterne. Tak til alle musikerne, taskforcefolket, alle de fremmødte tilskuere og Skousen ejendomme samt initiativpuljen (Århus Kommune) der gjorde festivalen mulig.

Bangocancán i Garagen kommer uden tvivl igen.

Da Jægergårdsgade 103 var gjort ren, drog jeg på øvelejr med det Ghanesiske orkester Footprint International. En spændende gruppe der ser muligheder i at blande traditionelle ghanesiske sange og musik med den vestlige musik og tilsætte det elektroniske elementer. Den sidste del står jeg for :-)

En stor del af min sommer er tildelt denne gruppe, og vi spiller koncerter rundt omkring i bl.a Danmark og Lithaun. I november/december drager gruppen til Ghana for at performe.

Showet er normalt en god blanding af musik, dans og masser af energi. Hold øje med kalenderen og mød op til nogle af disse arrangementer. Det er genrebrydende og folkene af virkelig dygtige.

Vel mødt og fortsat god sommer

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.