PROJEKTER

Miami (Navnet er stadig på tegnebrættet):

Et meget nyt og rigtig spændende projekt. Det er et samarbejde mellem mig og Bo skjelmose. Bo på sang, guitar, synth og komponist. Jeg på guitar, synth, laptop og komponist.

Musikken er en rigtig god blanding af elektronik, synth, rockguitar og smuk vokal.

Vi skriver og arrangere i øjeblikket på livet løs, og engang i efteråret 2015 rammer vi landet med en masse koncerter inden vi for alvor går i studiet.

 

 

Sweeping Gestures

Sweeping Gestures:

Dette er en trio der blev startet under vinterjazz 2015 i København. Trioen består af Jonas Enevoldsen på sax, Rasmus Iversen på trommer og jeg på guitar.

Vi skriver alle tre musik til trioen, og musikken tager i mange tilfælde udgangpunkt i den frie improvisationsmusik.

 

 

Den Etiopiske Danseprinsesse Bangocancán:

Dette er en improvisationsduo bestående af Mette Marie Ørnstrup på vokal, percussions og dimser m.m samt mig på laptop, cigarkasser, guitar (liggende) og meget andet elektronisk ting og sager.

Duoen samarbejder ved koncerter sammen med forskellige solister. Track 5 på playlisten til højre er uddrag fra en koncert med Travis Laplante (US) på sax.

I foråret 2014 rammer duoens debutplade gaden.

 

Søren Raaschou Kvartet:

Dette er min egen gruppe, som i sommeren 2012 indspiller mit 2. album i eget navn. Musikken er en god blanding af frie kollektive improvisationer i rammerne af faste kompositioner der binder det hele sammen.
Gruppen består normalt af Frederik Sakham, kontrabas – Rasmus Iversen, trommer, Lasse Enøe – Altsax og mig på guitar og diverse effekter.
Vi havde dog i oktober 2011 en tour til New York, hvor Lasse desværre var forhindret, så i stedet fik vi New Yorkeren Travis Laplante med som 4. mand.
Resultatet af dette samarbejde kan opleves til sommer i Danmark, hvor han deltager på en turné her i landet.

 

Søren Raaschou Sekstet:

Et helt nyt soloprojekt med 4 blæsere, en trommeslager og mig på guitar, laptop, objekter og effekter.
Kompositionerne er helt nye og er skrevet med inspiration fra både støjmusikken samt ambientscenen.

OK Polar:

En sax/guitar duo med Jonas Enevoldsen på saxofoner og mig på guitar og diverse effekter og laptop. Duoen tager udgangspunkt i kompositioner skrevet af begge parter tilsat en improvisatorisk frihed der giver numrene en ny form og stemning for hver koncert vi spiller.
Musikken kan derfor bevæge sig fra det helt intime til det mere støjende intensive forum og stadig med en genkendelighed fra de temaer improvisationerne tager udgangspunkt i.
Musikken er skrevet med stor inspiration fra en den moderne klassiske musik.

 

The New Fuzz:

Fusions/world orkester med oprindelse i Århus, og med udgangspunkt i Mikkel Leths kompositioner.
Vi udgav i sommeren 2010 albummet “Kawajena Highway”:

 

Trio Trio Trio:

Dette er en improvisationstrio med Morten Mosgaard på vokal, Rasmus Iversen på trommer og jeg selv på guitar. Trioen havde bl.a. i starten af 2010 fornøjelsen af et samarbejde på saxofonisten og klarinetisten Andrew D´Angelo.

Trio Trio Trio in action

 

Artword:

Artword er en improvisationsduo med den Lithanske sanger Kristina Dabašinskaitė, hvor hun har skrevet en række tekster på hendes modersmål der udgør vores udgangspunkt for sangende. Det eneste der er fastlagt hver gang er teksten, resten er improvisation. Lyt til et par af numrene nederst på, der er en indspilning fra september 2011.

 

Krssff:

Endnu en improvisationsduo med en sanger, denne gang Morten Mosgaard. Duoen blev dannet for nylig under en meget inspirende weekend på Langeland, hvor en dag i studiet resulterede i en plade der kommer på gaden i starten af 2012.
Musikken bevæger sig mere over i den elektronisk støjende del af musikken.

 

Improevent på Galleri Niemi

Livets Fødsel