ARTSOUND CREATION

Jeg grundlagde Artsound Creation 1. april 2011, som et led i min interesse som innovator og ildsjæl for kulturelle arrangementer og koncerter hovedsageligt i Aalborg, hvor jeg var bosiddende. Virksomheden og jeg selv er i dag bosat i Århus.
Virksomheden kom efterfølgende til at stå for mit musikalske virke rundt omkring i Danmark, men også i udlandet hvor den bl.a. finansierede en turne i New York med min trio og Travis Laplante (US).

I sommeren 2012 fik jeg i Artsound Creation skabt finansiel bund for at Travis Laplante kunne komme til Danmark med støtte fra bl.a. kunstrådets Artist In Residence ordning.
Travis var her i 3 uger, og opholdet sluttede med den pladeindspilning som Artsound Creation nu udgiver.
Dette er den første udgivelse på selskabet, men fremover vil hovedparten af de projekter jeg er en del af samt selvfølgelig mine egne soloprojekter udkomme på Artsound Creation.

Den musikalske stil jeg tilsigter i selskabet er en blandning af indiejazz, improvisationsmusik og elektroniske eksperimenter. Den føromtalte plade feat. Travis Laplante blander improvisationsmusikken med indiejazzen.
Jeg prioriterer musikalske projekter der på den ene eller anden måde bryder normerne og er nyskabende.

I efteråret 2013 indspiller jeg et elektronisk duoprojekt med Mette Marie Ørnstrup. En blanding af akustiske instrumenter, elektronisk dronenoise og klassisk tyrkisk sang som vil udkomme i starten af 2014 på Artsound Creation.

Artsound Creation samarbejder med Phonofile ved distribution af musikken online, så de forskellige udgivelser kan findes på alle de normale onlinetjenester.